Linda Elgaard

E-post:

lindaelgaard@hotmail.com

Presentation

Jag heter Linda och är en kvinna mitt i livet med erfarenhet från olika arbeten med varierande arbetsuppgifter.

Jag skulle kunna berätta om hur ambitiös, snabblärd och socialt kompetent jag är, men det tänker jag att ni märker när vi ses. Jag har en yrkesbakgrund inom både turism, bokningssystem, kosmetik och som LSS medarbetare. Jag har bott ca 10 år utomlands, främst i medelhavsländerna där jag bland annat har arbetat som guide för historiska utflykter. I dagsläget arbetar jag inom Ängelholms funktionsstöd och studerar alltid något för ständig utveckling.

Min bakgrund har givit mig en bred kunskapsbas, allmänbildning och rent bondförnuft som gör att jag är bra på att bemöta varje individ på det sätt som passar just hen. Några av mina styrkor är förmågan att lyssna in, känna av situationer och handla relevant efter dessa.

Jag tror att ni söker en självgående person med en förmåga att planera och agera efter era önskemål. Målet för mig är att skapa en ceremoni som ni alltid kommer bära med Er som ett fint och personligt minne. Jag har stor vana av att tala inför folk, det är en situation jag trivs bra i och som jag hanterar på ett lugnt, tydligt sätt.

Privat är jag en skojfrisk person som alltid har näsan i en bok. Jag umgås helst med mina två döttrar och hund på mitt paradis, min kolonilott.

Kontakta mig gärna för vidare samtal, vänliga hälsningar Linda!