Marcus Nilsson

Telefon:

0768 880 891

E-post:

marcus@elisca.se

Adress:

Halmstad

Jag har en humanistisk livsåskådning som bygger på demokrati, mänskliga rättigheter, människans förmågor, kärleken, det sekulära samhället där besluten fattas utifrån vetenskap, förnuft och kritiskt tänkande.

Livets viktiga händelser

Ceremonierna planerar vi tillsammans i en balans av tal, dikter, musik och andra händelser, på en plats som Ni väljer. Vi skapar en högtidlig ceremoni efter Era önskemål. Jag ser gärna att Ni, anhöriga eller vänner deltar aktivt genom diktläsning, musik eller sång.

Barnvälkomnande
När en ny individ ser dagens ljus, vi samlas, välkomnar och läser namnen som skall bäras. Tillsammans fyller vi välkomnandet och gör det till ett minne.

Vigsel
När Ni har valt att gå samma väg, när ni vill ta nästa steg i Ert förhållande. Att tillsammans med släkt och vänner göra Ert avtryck, en ceremoni att minnas, eller att i all enkelhet ta emot varandra.

Begravningar
Att ta avsked när en anhörig eller vän lämnat oss, genom en borgerlig begravning eller minnesstund, som genomförs med värdighet och respekt.

Presentation

Jag är egenföretagare och arbetar som ingenjör i byggbranschen, jag arbetar med design av elsystem och projektledning. Bor i Halmstad med familjen, min fru och fyra barn. Jag har styrelseuppdrag i utbildningsorganisationen TEK Halland och är medlem i Lions Club Simlångsdalen. Jag har styrelseuppdrag för Skånes Ishockeyförbund är intresserad av teknik, lyssnar gärna på musik och när jag får tid kör jag motorcykel.

Jag är medlem i Humanisterna och har genomfört Humanisternas utbildning för Officianter 2016.

Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal.