Katja Nestor Borg

Telefon:

070-511 76 66

E-post:

katja_nestor@hotmail.com

Presentation

Mitt namn är Katja och jag har genom åren skaffat mig en bred erfarenhet både genom mina yrkesval och livet självt. Jag arbetar idag som begravningsrådgivare och ser det, tillsammans med min roll som borgerlig officiant, som mitt kall här i livet.

Tidigare har jag arbetat som bland annat akuthem åt sociala förvaltningen, trafikledare, driftledare, transportledare och administratör.

Med stor respekt, min empatiska förmåga och ett varmt hjärta kan jag, tillsammans med er, skapa just den ceremoni som ni önskar. Jag ser möten mellan människor som väldigt spännande och berikande och gör alltid mitt yttersta.

Jag planerar och genomför borgerlig ceremoni inför:

  • Begravningar
  • Vigslar
  • Barnvälkomnande

Livets gång med dess olika skeden har också berikat mig som människa. Många tunga händelser har gjort mig medveten om att det ur sorg föds styrka och kraft. Jag har dessutom berikats med en stor Familj och barnbarnen är många. Jag lever ett lugnt och harmoniskt liv tillsammans med min man.

Jag har ännu inte formell vigselrätt, men håller gärna en högtidlig vigselceremoni vid sidan av eller efter den juridiskt bindande akten.

Jag är öppen för uppdrag i hela Östergötland med dess angränsande län. Resekostnad kan tillkomma.

Varmt välkommen att höra av dig via telefon eller mejl.