Janna Aanstoot

Telefon:

0732558873 (skicka gärna ett sms först)

E-post:

janna@pessie.net (Märk mailet: Hum-officiant)

Presentation

Sekulära ceremonier ligger mig varmt om hjärtat. Jag anser att ett av Humanisternas viktigaste uppdrag är att ge människor möjlighet att utan religiösa inslag kunna födas, välkomnas, uppfostras, gå i skola, fylla år, bli vuxen, älska, mötas, grubbla, samtala, leva, få barn, gifta sig, skilja sig, börja jobba, byta jobb, sluta jobba, dansa, njuta, fira, deppa, krisa, sörja, ta avsked och dö.

Vi människor behöver varandra i alla skeden i livet. För mig finns inget annat. Som ateist anser jag att vi får ETT liv som vi ska fylla med allt vi vill. Det är här vi gör skillnad och avtryck. Det är här vi ska älska, hjälpa och respektera varandra.

Jag är disputerad handikappvetare med för många högskolepoäng i bagaget. Jag är logoped med god röstteknik och jobbar som universitetslärare med bland annat flyktingakademiker till vardags. Jag har bott i Kenya i fyra år och bor med man och två döttrar i kollektivhuset Stolplyckan i centrala Linköping. Jag är antirasist, HBTQ-allierad och har arbetat en hel del med människor med olika funktionshinder.
Jag har utbildat mig till officiant i Förbundet Humanisternas regi.

Jag kommer i första hand att ta mig an begravningar så tveka inte att kontakta mig om ni skulle ha behov av detta. Vi utformar tillsammans en unik ceremoni för att hedra och minnas den avlidne. Arbetet sker i samarbete med den begravningsbyrå ni väljer. Mitt arvode för begravningar är 4 500 kr.

Bröllopsceremonier tar jag mig an om ni har smågalna, roliga idéer eller vill ha hjälp att snickra ihop och låta mig hålla i sådana. Mitt arvode för bröllop är 4 500 kr. Jag har INTE vigselrätt så ceremonin måste föregås/efterföljas av en minutservice på stadshuset. Jag har ett skepp där vi kan hålla ceremonin (men inte festen), nere i Kinda kanal, centrala Linköping. Hyra tillkommer.

Barnvälkomnanden tar jag mig an i mån av tid. Även här välkomnar jag lite smågalna, roliga idéer och kan bidra med att spåna kring och hålla i sådana. Mitt arvode för barnvälkomnande är 2 000 kr.

Har ni behov av andra typer av ceremonier så bidrar jag gärna. Baby showers, belly painting, skilsmässoceremonier, cancertillfrisknande, komma-ut-ceremonier eller vad helst ni är i behov av.

Jag åtar mig i första hand uppdrag i Linköping men kan mot extra resekostnad eventuellt åta mig uppdrag i andra delar av Östergötland också.

Vi ses och hörs! 💜