Eva Wöst Tungström

Telefon:

0735-272970

E-post:

wosttungstrom@gmail.com

Adress:

Stora Risby 470
442 95 HÅLTA

Presentation

Jag har alltid varit humanist och har nu också förstått att det finns en organisation för oss – Förbundet Humanisterna. Jag har genom Humanisterna utbildat mig till officiant och det skulle vara en ära för mig att få göra er ceremoni till ett vackert minne.

Jag välkomnar, namnger barn, håller i bröllopsceremonier, om ni skulle vilja ha ett bröllop efter er formella borgerliga vigsel. Slutligen genomför jag borgerliga begravningar och hjälper er att göra dom så vackra och personliga som det bara går. Jag skriver och håller tal, men skriver också gärna personliga dikter utifrån hur den avlidnes liv och personlighet var. Alla ceremonier föregås av ett samtal mer er anhöriga. Det är viktigt för mig att få en bild av den jag ska hålla ceremoni för.
Borgerliga konfirmationer blir allt mer populära, våren 2020 ska jag själv vara ledare för ett 15 tal ungdomar som valt att konfirmera sig borgerligt. Kanske man även vill ha en ceremoni kring det?

Jag bor men min make på landet i Hålla, Kungälvs kommun. Mina två flickor har flugit ur boet och skapat egna nästen med sina respektive. Jag finner min kraft i de fyra elementen – jord, luft, eld och vatten. Mitt 30-åriga yrkesliv inom äldreomsorg, kriminalvård, akutpsykiatri och rättspsykiatri samt uppväxten med min syster som hade diabetes har verkligen präglat mig och min syn på människan. Flera tragiska händelser i mitt liv har givit mig insikten om att ”ur sorg kommer kraft”.

Idag arbetar jag som föreläsare där jag coachar företag kring det svåra samtalet, håller föreläsningar om diabetes, psykisk ohälsa med fokus på det salutogena (det friska). Under 2020 kommer jag även att utbilda mig inom sorgbearbetning vilket gör att jag därefter kan hålla kurser och seminarier i ämnet.

Jag tar gärna uppdrag i Kungälv, Stenungsund, Tjörn/Orust, Ale, Lilla Edet och Göteborg. Kan även tänka mig Kungsbacka. Om du vill bekanta dig lite mer med mig kan du besöka min hemsida humaneva.se