Anna-Karin Modig

Telefon:

0793-296161

E-post:

annakarin.modig@gmail.com

Presentation

Som borgerlig officiant, utbildad av Humanisterna, skapar jag personliga ceremonier där jag tillsammans med närstående formar innehållet. Dessa ceremonier är helt fria till sin form – det finns inga givna ramar utan allt är möjligt. Jag utgår från alla människors lika värde och rättigheter och jag är inte knuten till någon religiös eller politisk åskådning.

Vi lever i en värld där det just nu är viktigare än någonsin att värna om och ta hand om varandra, oavsett om det är i glädje eller i sorg. Jag kan anlitas för ceremonier under hela livscykeln, såväl begravning, vigsel och namngivning. Notera att jag inte har vigselrätt.

Mitt yrkesliv inleddes i teatervärlden innan jag sadlade om och blev informatör. Efter många år inom detta yrke har jag dock bytt riktning än en gång och arbetar nu deltid som begravningsrådgivare. Detta, i kombination med uppdrag som officiant, får mig att uppleva en harmoni och balans i livet då jag känner att jag kan hjälpa andra människor i såväl svåra som lyckliga stunder i livet.

Jag kan ta uppdrag i Sörmland och övriga Mälardalen.