Ann Nilsson Ahnstedt

Telefon:

0733-42 99 17

E-post:

ann@mindsunlimited.se

PRESENTATION

Egen identitet, trygghet och äkthet – ceremonier med kärleken i fokus

Att skapa en högst personlig ceremoni är det viktigaste för mig. Utgångspunkten är dina/era tankar och idéer men finns inga så kan jag hand om upplägget så du/ni kan luta er tillbaka. I mötet mellan oss kan förståelsen om vad som är viktigt komma fram och vi skapar en väl förankrad vacker och respektfylld ceremoni tillsammans.

Jag har jobbat som kommunikatör i hela mitt liv. I tillägg till det är min närvaro, mitt eget växande och livserfarenheter basen för alla ceremonier jag håller. Jag håller i begravningar, namngivningar och vigslar. Och jag arrangerar även andra ceremonier för viktiga livshändelser som t ex skilsmässa, klimakteriet, sjukdom, friskförklaring, avklarat projekt.

Om mig

Jag har alltid känt djup mening i att mötas och ge plats för det som är viktigt i livet; glädje och firande, sorg och smärta – både privat och i min roll som ledare. Intresset för livsfrågor accelererade som överlevare i tsunamin 2004, när jag födde min dotter och i fyra fall av bröstcancer.

Dessa livserfarenheter har lärt mig att det viktigaste vi har att utveckla under vårt liv är att leva i kärleksfullhet. Framförallt till oss själva men också till de runt oss. Även om det ibland kan vara svårt då saker och ting kan stå i vägen. De har stärkt min vilja att skapa och leda kärleksfulla sammanhang och ceremonier.

Jag har varit vice president i stort internationellt utbildningsföretag följt av tre år som processledare i krishantering och samverkan. De senaste två decennierna har jag lett grupper i personlig utveckling, mindfulness, meditation och sorgebearbetning. Jag älskar bredden av människor som jag får möta i mitt arbete; företagsledare, cancerdrabbade, riksdagsledamöter, kriminella, ungdomar, elever, lärare m fl. Numera jobbar jag också som begravningsrådgivare på www.fenixbegravning.se.

Jag är också aktör och spelledare i Spektro Playbackteater. Spektro gör föreställningar på skolor och företag för att öka ”vi-känslan” eller för att fira ett jubileum. Dessutom gör vi gärna personliga föreställningar för att hylla någon på sin födelsedag/bröllop eller för att hedra någon som gått bort.

Kontakta mig gärna för ett förutsättningslöst möte! Efter vår träff bestämmer du/ni om vi ska arrangera en ceremoni tillsammans. Jag bor i Nacka och är rörlig kring hela Mälardalen. Jag har mina rötter i Skåne och tar gärna uppdrag där.

Jag ser fram emot att få höra av dig!

Ann Nilsson Ahnstedt