Ann Allan

Telefon:

0702 4321 34

E-post:

ann@annallan.se

Adress:

Askrikevägen 34
18146 Lidingö

Det är för mig både en glädje och en ynnest att vara en del av livets viktiga och för många människor oförglömliga, och ibland också avgörande stunder; såsom barnvälkomnanden, vigslar och begravningar.

Min önskan är att vara behjälplig och delaktig i att skapa en minnesvärd stund, djupt förankrad, något att luta sig mot i livet.

Utformningen gör vi tillsammans, vid ett personligt möte.

Min intention är att varje ceremoni ska bli just så som man vill ha den; en skräddarsydd, personlig stund som bottnar i respekt, värme, trygghet och glädje, och som ger plats för både tåren och det förlösande leendet.

Min bakgrund som musiker och skribent, och mina kontakter inom kulturens och särskilt musikens och litteraturens område, gör att jag kan råda gällande musik och text.

Jag är trebarnsmamma och ettbarnsmormor, gift med fysikern
och trumpetaren Jan Allan och bor sedan år 1990 på Lidingö.

Jag är utbildad sång- och pianopedagog med ett förflutet som sångerska. Numera är jag verksam som författare, skribent, föreläsare, officiant, musikproducent, kulturambassadör och pianopedagog.

Sedan våren 2012 innehar jag posten som ordförande i Monica Zetterlunds Minnesfond.

Efter utgivningen av min bok Jag såg något i dina ögon, mamma utnämndes jag till ambassadör för Alzheimerfonden, medan boken Mamma till ett yrväder ledde till ambassadörskap även för Psykiatrifonden.

Jag bloggar på min hemsida samt på Västerbottens Folkblad.

Mer ingående information om mig och om hur jag går tillväga vid uppdragen som officiant finns på min hemsida; www.annallan.se

Observera att jag inte har vigselrätt.