Charlotte Lundgren

Telefon:

070-3391036

E-post:

charlotte@ceremonier.se

Presentation

Jag heter Charlotte Lundgren, är certifierad officiant och finns tillgänglig i Umeåområdet men håller även ceremonier i andra delar av Västerbotten.

Arbetar med att utveckla och förrätta borgerliga/humanistiska ceremonier sedan 2000. Är officiant vid namngivning, vigsel och begravning. Uppgiften att skapa nutida ceremonier, finner jag viktig och framförallt givande. Vi behöver ceremonier vid livets stora händelser. Att arbeta som officiant bygger på förtroende, respekt och lyhördhet. Drivkraften hos mig är att forma er personliga ceremoni. Som bonus får jag träffa härliga människor som inspirerar mig.

Mitt arbetssätt

Jag besöker er gärna hemma för att få en uppfattning om hur ni vill forma ceremonin. Det finns inte riktlinjer eller någon uttalad ordning för hur en ceremoni ska gå till. Friheten är stor. Ni bestämmer innehåll helt själva, om ni vill. Vi kan också tillsammans välja lämpliga dikter, musik och ord som passar er bäst. Efter vår träff utformar jag ett förslag på ceremonin. Ni har möjlighet att läsa igenom förslaget, om ni vill. Jag gör ofta programblad inför ceremonin som både blir ett fint minne och ett trevligt välkomnande för gästerna. För att kunna erbjuda en helhet så samarbetar jag med flera musiker, fotografer, frisörer m fl. En presentation av mina samarbetspartners finns på www.ceremonier.se.

Arvodets storlek varierar beroende på hur innehållsrik ceremonin är och hur omfattande hjälp ni vill ha från mig. Kontakta mig gärna för ett möte, därefter kan ni ta ställning till om vi ska arrangera en ceremoni tillsammans och ni får då en prisuppgift av mig.