Helen Hansson

Telefon:

076 3400604

E-post:

helen.hansson55@gmail.com

Adress:

Sergelsväg 10 b
217 57 Malmö

Jag utbildades hösten 2016 till officiant genom Humanisterna och har länge ansett det vara viktigt att det finns alternativ till kyrkliga ceremonier.

Ceremonier är viktiga och har stor betydelse, de bidrar till att skapa gemenskap och meningsfullhet och kan vara ett vackert minne att vila och glädjas i. Min förhoppning är att kunna vara behjälplig att kunna skapa en sådan minnesvärd stund.

Jag delar Humanisternas värderingar kring att ett samhälle ska bygga på förnuft och medmänsklighet. Jag tror på tolerans mot oliktänkande och på människors förmåga att själv skapa en värld av solidaritet, utveckling och tillit till varandra.

Utformningen av ceremonin gör vi tillsammans vid ett eller om det behövs flera personliga möten. Jag utarbetar därefter ett förslag som jag skickar för godkännande och som är öppet för korrigeringar. Anhöriga har alltid sista ordet i planeringsarbetet.

Jag bor i Malmö och kan ta uppdrag som officiant för barnvälkomnande och begravningar i Malmö och södra Skåne.

Om mig

Jag arbetar som socionom i det offentligas tjänst och har arbetat inom de flesta områdena inom socialtjänsten varav de senaste tio åren med äldreomsorg. Sedan i höstas arbetar jag med innovation av hälso- och sjukvård.

Jag och min familj tillbringar gärna vår fritid i naturen, antingen i vår koloni eller i Härjedalen där vi har en stuga. Musik, kultur och natur är mina största intressen.

Jag är enklast att nå via epost: Helen.hansson55@gmail.com

Välkommen att ta kontakt!