Elisabeth Blide Φ

Telefon:

0733-562721

E-post:

eliblide@gmail.com

Presentation

Borgerliga ceremonier har unika möjligheter att tillgodose de personliga önskemålen. Man kan helt enkelt få precis det upplägg man vill ha, den musik man vill ha och den plats man vill ha. Det är få ”måsten” men massor av möjligheter för att de egna idéerna ska blir verklighet och göra ceremonin till ett fint och personligt minne för livet.

Jag har varit vigselförrättare sedan 2013 och förrättat många borgerliga vigslar, huvudsakligen inom Kungsbacka kommun där jag bor. Jag har formell vigselrätt utfärdad av Länsstyrelsen. En del av vigslarna genomförs på några minuter i Stadshuset medan andra är stora bröllop med många gäster i någon festlokal, i hemmet eller kanske på en klippa vid havet.

Vigslarna har lett mig vidare och hösten 2018 har jag utbildat mig till officiant vid Humanisterna så nu åtar jag mig begravningar och namngivningar också.

Jag är van att uttrycka mig i tal och skrift och hjälper gärna till med tal, programblad och upplägget av ceremonin. Förberedelser och planering anpassas till varje enskilt tillfälle.
Kontakta mig gärna för att stämma av idéer och tankar!