Boel Adler

Telefon:

0708-707623

E-post:

boel.adler@gmail.com

Adress:

Simris 171 Ribbingsberg
272 91 Simrishamn

Barnvälkomnande och begravning

Det är en stor glädje att få medverka till att skapa personliga och minnesvärda ceremonier för de stora händelserna i livet. Stunder präglade av kärlek, respekt, omsorg och glädje.

Varje människa är unik, varje högtid speciell. Tillsammans formar vi en stämningsfull ceremoni efter era idéer och önskemål. En dag att minnas med glädje.

Jag träffar er helst personligen då vi kan utbyta idéer och upplägg, och därefter utformar jag ett förslag med texter och musik och annat som kan ingå i akten. Vill ni överlämna utformningen till mig går det givetvis också bra. Gäller det en begravning gör jag ett förslag till minnestal så att ni får möjlighet att göra ändringar och kompletteringar.

Vill ni ha ett vackert programblad till ceremonin så kan jag också tillhandahålla det.

Om mig

Jag arbetar som sångerska och radioproducent inom musik. I mitt arkiv har jag mängder av musik, både noter och inspelningar, att välja ur. Jag leder gärna gemensam sång och sjunger också solo om ni så önskar.

Jag är medlem i Humanisterna för att jag vill vara med och verka för ett samhälle som präglas av vidsynhet, tolerans och respekt för varje individs egna önskemål.

Övrigt

I Simrishamn har jag en vacker lokal som kan användas till ceremonier sommartid, en renoverad lada utrustad med konsertflygel och ljudanläggning, och med det underbara österlenska landskapet utanför. www.ribbingsberg.com

Om ni önskar ett tryckt program har jag kontakt med en erfaren grafisk formgivare och även tryckerier.

Jag bor mestadels i Simrishamn, men kan också vara tillgänglig för uppdrag i Stockholm.

Varmt välkomna att ta kontakt!