Barbro Rydén Brunk

Telefon:

073-655 10 69

E-post:

barbro.ryden.brunk@gmail.com

Adress:

Vetterslundsgatan 188
724 62 Västerås

Presentation

Att vara officiant vid barnvälkomnande är för mig ett förtroendeuppdrag och det har varit en stor glädje att få vara med och göra dessa högtider vackra, glädjefyllda och minnesrika. Varje tillfälle är betydelsefullt och unikt och jag lägger stor vikt vid att föräldrarna ska få ceremonin precis som de vill ha den.

Detsamma gäller förstås begravningar, där det är av yttersta vikt att allt sker i överensstämmelse med anhörigas önskemål och med respekt för den avlidne.

Humanisternas kurs för officianter gick jag 2007 och den gav en bra grund att stå på.

Jag har en ateistisk livssyn och när jag kom i kontakt med Humanisterna för några år sedan kände jag direkt en stark samhörighet och styrka, vi är många! Gick med som medlem och känner alldeles särskilt starkt för ceremonier. Människor behöver ceremonier vid stora och betydande tillfällen i livet och att få vara delaktig i dem upplever jag mycket hedrande, givande och stimulerande.

Född i början av 50-talet och efter att i många år ha arbetat inom en statlig myndighet med stöd till funktionsnedsatta har jag numera tjänstepension. Jag är gift sedan många år tillbaka och har två vuxna utflugna döttrar och fem härliga barnbarn. Bor i Västerås, men kan åta mig uppdrag även i andra delar av landet.